CELE MAI NOI ARTICOLE

Alege cele mai bune scaune de bucătărie

Mobila de bucătărie trebuie să fie nu doar funcțională ci și estetic plăcută pentru a crea un interior atractiv și armonios. Scaunele de bucătărie sunt esențiale pentru orice încăpere în care familia se adună să ia masa împreună, de aceea trebuie alese cu atenție pentru a atinge o combinatie perfecta intre confort și design.

Cele mai populare scaune de bucătărie sunt cele care oferă confort și susținere pe timp îndelungat. În acest fel, îți vei putea bucura mai mult de mesele și de compania celor dragi. Iată o selecție cu cele mai bune scaune de bucătărie disponibile pe piață.

Scaunul BUC 241V

scaune bucatarie

scaune bucatarie

Acest combină designul modern cu confortul ridicat. Suportul ergonomic conferă un nivel înalt de confort și susținere, fiind perfect pentru a petrece timp îndelungat la masă împreună cu familie și prietenii.

Scaun elegant din catifea moale, confortabil, cu cusaturi detaliate pe tapiterie. Design simplu in stil modern, ideal pentru uz caznic sau birou, dar si cafenele, baruri, puburi, etc. Corpul superior este tapitat cu catifea de inalta rezistenta si este captusit cu burete. Spatarul ajustat la forma corpului, ofera un confort mai mare utilizatorului. Cele patru picioare din lemn de fag sunt ranforsate cu o rama de otel neagra, structura astfel adauga stabilitatea necesara facandu-l un scaun de lunga durata.

Are dopulete de antiderapante din plastic pentru a proteja podeaua si a evita zgomotul. Este foarte usor de asamblat, toate materialele necesare si instructiunile vin in pachte.

Scaunul DIN CATIFEA BUC 237X

scaune bucatarie

scaune bucatarie

Dacă îți dorești o estetică clasică pentru bucătăria ta, scaunul BUC 237X este un model care se potrivește perfect. Acest scaun de bucatarie modern pentru masa BUC 237X tapitate din catifea sunt potrivite pentru bucatarie, sufragerie, dormitor, living, sau chiar la birou.

Este potrivit pentru designul interior al casei si va da locatiei viata si stil. Scaunul este fabricat din burete cu concentratie mare, catifea moale si picioare metalice puternice. Catifeaua este foarte moale la atingere si usor de curatat, doar stergeti cu o carpa umeda.

Este rezistent si durabil, fiecare picior din metal este echipat cu dopulet de protectie rezistent la zgarieturi si zgomot, pentru a va proteja podeaua. Greutatea maxima admisa este de 100 kg. Designul spatarul curbat impreuna cu sezutul buretat dens va ofera cea mai confortabila senzatie.

Este usor de asamblat, vine insotit de instructiuni detaliate si suruburile necesare montarii.

Scaunul BUC 242

scaune bucatarie

scaune bucatarie

Acest model este perfect pentru o bucătărie in stil scandinav. Liniile simpliste si cursive ale modelului BUC 242 se potrivesc cu toate tipurile de decor, asigurand totodata si confotul oferit de sezutul fabricat din polipropilena, acoperit cu o perna tapitata cu piele ecologica.

Baza sa din lemn natural va aduce o parte naturala in spatiul destinat amplasarii scaunului.

Atunci când cauți scaune de bucătărie, ai nevoie să iei în considerare atât design-ul, cât și confortul. În acest articol, am prezentat o selecție de scaune pentru bucătării care se pliază pe aceste două criterii importante.

Alege cele mai bune scaune de bucătărie disponibile pe piață de pe site-ul nostru Escaune.ro, pentru a-ți transforma bucătăria într-un loc confortabil, plăcut estetic și inovator. Avem cele mai bune oferte și produse de calitate din care poți alege cu încredere, iar echipele noastre de profesioniști sunt întotdeauna disponibile pentru a te ajuta în alegerea celor mai bune scaune de bucătărie pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *